Зарадваха Нестор Ел Маестро преди дербито с Левски


Зарадваха Нестор Ел Маестро преди дербито с Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4041 0

Добри новини долетяха от лагера на ЦСКА преди „Вечното дерби“ с Левски! Колумбийците Браян Кордоба и Марселино Кареасо са възстановени от травмите си.

Двамата ще бъдат на линия за сблъсъка със „сините“, съобщава БТА, позовавайки се на щаба на армейците. Така треньорът Нестор Ел Маестро ще може да разчита на тях в събота. Дербита на Националния стадион „Васил Левски“ е с начален час 14:45.

ДВАМАТА КОЛУМБИЙЦИ ПРЕОДОЛЯХА ПРОБЛЕМИТЕ СИ 

Кордоба се контузи по време на успеха с 2:1 като гост на Ботев Пловдив навръх Деня на независимостта. Бранителят е преодолял проблема си и ще бъде в състава за дербито.

Сънародникът му Кареасо получи удар в главата по време на визитата на лидера Локомотив Пловдив в понеделник, като тогава той напусна терена принудително. Той вече се чувства добре.

Засега Майкъл Естрада продължава да виси за дербито. Той получи контузия в коляното в битката на „Лаута“. Направеният ядрено-магнитен резонанс показа, че той няма увреждане на връзките. Все пак резултатите му са били изпратени за консултация и със специалисти в чужбина, преди да се вземе решение дали ще може да участва в битката с Левски.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Сашо Станков каза какво трябва да направи ЦСКА, за да триумфира в дербито и отсече: Левски има това, което ние нямаме

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички