Заплашиха управата на ЦСКА с "мащабно съдебно отмъщение"


Заплашиха управата на ЦСКА с "мащабно съдебно отмъщение"

2420 0

Бившият адвокат на ЦСКА Радостин Василев обяви, че започва мащабно съдебно отмъщение срещу определени хора от ръководството на ЦСКА. Причината са твърденията на сегашните шефове, че Василев участва в схеми за източване на клуба.

Юристът води война с Александър Томов, но в обръщенията си избягва да го споменава по име, а го нарича "подсъдимия за източване провален бивш политик", "спасителя", "празнуващия оправдателна присъда със средни пръсти" и "идеологът на 53-ма бизнесмени".

"Съвсем скоро започва мащабно съдебно отмъщение срещу всички, които споменаваха името ми в източвания. Г-н Александър Тодоров, целият Управителен съвет на ЦСКА, заедно с лицето, отговарящо за сайта, ще бъдат съдени за стотици хиляди лева. Срещу г-н Тодоров се подготвя сигнал до прокуратурата от няколко лица по няколко различни състава от НК с доста солидни доказателства. Става сложно за г-н Тодоров“, заяви адвокат Василев във Фейсбук.

"ЦСКА върви усилено към бездната. Нищо не е нормално, спокойно и прозрачно. Всичко е ненормално, неспокойно и фалшиво", заявява още юристът и посочва, че с това ръководство любимият му клуб си печели само врагове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички