Зафиров се осъзна: Тези са псевдоцесекари и само ме използваха


Зафиров се осъзна: Тези са псевдоцесекари и само ме използваха

1995 0

Освободеният треньор на Централен спортен клуб на армията 1948 Адаблерт Зафиров коментира пред „Тема Спорт“ решението на ръководството.

Той признава, че е обиден и огорчен от постъпката на ръководството на новия клуб, която окачествява като грозна и нагла.

„Много ми е обидно. Не очаквах тези псевдоцесекари да постъпят по такъв подъл, нагъл и грозен начин. Това са хора, които имат интереси и ги гонят чрез клуба. Генералът Мечков ме освободи, като ми каза, че е под голям натиск от Инициативния комитет."

ВИДЕО: Няма значение кое ЦСКА си - ако Бойко Борисов изпусне дузпа, ще бие отново

Той бил само подставено лице и някой много го натискал да ме махнат. Кой е този някой, не пожела да ми каже. Става дума за някой от Инициативния комитет. Но аз не знам кои са в този комитет“, каза Зафиров.

„ В клуба всичко е скрито-покрито, а щеше да е прозрачно. Има 50 хиляди лева, за които не се знае откъде са дошли и кой ги е дал. Абсолютно съм използван. Единствен излязох с името си и с лицето си, псуваха ме на „Армияга“, използваха ме за един месец и ме изхвърлиха".

Не съм бил надграждал по време на подготвителния период – това е казал този, който ме е освободил. Абсурдно е, аз да първи път чувам такова нещо."

Зафето разкрива, че и ветераните също се отдръпват от проекта.

"Подразбрах още, че ветераните, които са застанали зад този проект, се отдръпват, защото също се чувстват използвани. Не знам кой ще остане да подкрепя клуба“.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички