Възможно ли е Любо Пенев да се завърне начело на ЦСКА? Босът на Царско село отговори


Възможно ли е Любо Пенев да се завърне начело на ЦСКА? Босът на Царско село отговори
Снимка: БГНЕС

1455 0

Обсъждат се не малко имена в медиите за нов наставник на ЦСКА, след като "червените" се разделиха със Стамен Белчев. Собственикът на Царско село Стойне Манолов обяви, че ако от клуба поискат Любо Пенев за треньор, той няма да го спре.

"Любо е възможно най-добрият избор за ЦСКА. Обещал съм му, че ако го поиска ЦСКА, няма да има никакви спънки от моя страна. На този етап обаче никой не се е свързал с мен, нямам информация и някой да се е свързвал с Любо", заяви той пред "Тема спорт".

"Те си преценяват и си решават, но аз лично където и да поискат Любо за треньор в по-силен отбор, съм се разбрал с него, че няма да има проблеми да отиде", каза още Манолов. Припомняме, че Пенев на няколко пъти не успя да се справи със ситуацията в ЦСКА, като фаталната му издънка бе отпадането от Ботев (Пловдив) на полуфиналите за Купата на България, когато гостите останаха с 9 души на терена и пак успяха да стигнат до "златен гол" в последните секунди.  Гриша Ганчев смята да отдели повече време за избора на наставник, след като Стамен Белчев бе уволнен след равенството 1:1 с Арда (Кърджали). Вариантите са няколко, като в момента вървят преговори с тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички