Временният наставник на ЦСКА Алън Пардю с първа пресконференция, изненадан от напускането на Младенов


Временният наставник на ЦСКА Алън Пардю с първа пресконференция, изненадан от напускането на Младенов
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2270 0

Временният наставник на ЦСКА Алън Пардю даде своята първа пресконференция преди дербито с Левски в неделя (17.04). Англичанинът ще ръководи и срещата реванш със Славия за Купата на България през седмицата.

Освен за това какво предстои за него, Пардю разказа и какво го е довело в България и че е останал изключително изненадан от напускането на Стойчо Младенов.

"Клубът се свърза с мен още по време на първия ковид локдаун. Тогава ме поканиха за мениджър, а аз казах, че не познавам добре българския футбол. Впоследствие станах консултант", заяви специалистът.

"За нас беше шок това, което се случи със Стойчо Младенов и неговото напускане. Затова реших аз да поема отговорността и да водя следващите два мача на отбора"

Пардю направи и коментар за предстоящото дерби срещу Левски.

"Най-важното нещо в неделя е да видим как ще се чувствам аз, както и отборът. Усещам, че се чувствам добре в клуба. Желанието ми е да направим всичко заедно".

"Не крия, че имам голям опит като мениджър. Трябва да сме доста концентрирани за предстоящите 2 мача, много държа играчите да възприемат начина ми на работа".

Бившият наставник на Нюкасъл направи и сравнение между Лудогорец и ЦСКА.

"Лудогорец наистина показва добра голова форма. Те са клуб с много добро финансиране. 10 гола разлика между нас и тях - не е много, но когато са 30, вече е доста. Мисля, че ЦСКА може и ще постигне много. Хората тук ме карат да се чувствам добре. Мисля, че нещата за клуба ще се променят за добро".

Ето как Алън Пардю проведе първата си тренировка с "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички