Внесоха яснота около лиценза на ЦСКА и жребия за "А" група


Внесоха яснота около лиценза на ЦСКА и жребия за "А" група
Снимка: БГНЕС

1773 0

Пресаташето на Българския футболен съюз Павел Колев внесе малко яснота около ситуацията с лиценза на ЦСКА и с тегленето на жребия за следващия сезон в "А" група. Той беше категоричен, че утре (понеделник) няма да се тегли жребият, но в следващите дни и това ще стане. Също така разкри, че ще има насрочен Изпълком до края на следващата седмица.

"Нямам информация, че жребият за новия сезон в "А" група ще се проведе в понеделник, а и смятам, че технически не е възможно да се случи това. Най-малкото защото клубовете трябва да бъдат информирани.

Смятам, че жребият няма да е утре, а най-вероятно във вторник, може и в сряда. Футболният съюз е подготвен. Към този момент форматът е ясен - 10 отбора. Трябва с решение на Изпълкома да се обяви дали 10-те отбора ще играят по четири пъти един срещу друг в 36 кръга, или ще останат плейофите", каза Колев пред БНТ.

"Изпълком вероятно ще има до края на следващата седмица, но това заседание няма формална причина да разгледа процеса по лицензиране. Най-малкото защото не е постъпила документация с желание за преструктуриране, преименуване, разглеждане на отказан лиценз и евентуално рестартиране на процедурата, документи за нови плащания или нови споразумения за плащане", сподели Колев по повод информацията за сливане между Литекс и ЦСКА

"Несериозно е Изпълкомът да се събере на базата на медийни публикации, че два клуба могат да се обединят", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички