Вилдсхут самокритичен след загубата на ЦСКА: Имах много шансове, трябваше да вкарам!


Вилдсхут самокритичен след загубата на ЦСКА: Имах много шансове, трябваше да вкарам!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2115 0

Офанзивният футболист на ЦСКА Яник Вилдсхут се изказа самокритично след загубата на "армейците" от Зоря (Луганск) с 2:0 като гост. Вилдсхут сподели след мача, че е имал много шансове за гол в мача, които е трябвало да реализира. Според него той се нуждае от един гол, за да започне да бележи регулярно за "червените".

"Това бе като мача у дома, имахме шансове, направихме грешки и те вкараха. Трудно ми е да говоря за себе си при мач като този. През първото полувреме имах няколко моменти, но нямах много късмет при взимането на решения. Продължихме да създаваме шансове, но очевидно не се получи", започна Вилдсут.

"Мисля, че минавам добре покрай опонентите, имах много шансове и трябваше да вкарам. Това ми липсва - голове и асистенции. Ако добавя това към играта си, ще е супер. Когато дойде първият гол, ще дойдат още. Продължавам да работя здраво. Треньорът и отборът ми дават самочувствие, надявам се скоро да отбележа първия си гол, а след него ще дойдат още голове.

Понякога започваш леко да се съмняваш в моментите, в които трябва да вземеш важно решение. Когато вкараш един гол, нещата ти тръгват и знаеш, че ще дойдат още попадения. Тренирам много здраво за това. Трябва да продължаваме. Надявам се, че скоро ще вкарам гол", добави още Яник Вилдсхут.

А какво каза Стойчо Младенов след загубата, четете в този материал!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички