Героят на Лудогорец попадна в престижна класация


Героят на Лудогорец попадна в престижна класация
Снимка: Ludogorets.com

2711 0

Героят на Лудогорец от разгромната победа срещу ЦСКА Москва с 5-1 Клаудиу Кешеру попадна в престижна класация. Нападателят е номиниран за играч на кръга в Лига Европа в официалния сайт на УЕФА. За наградата той ще спори с халфа на Арсенал Букайо Сака, халфа на Рома Николо Дзаниоло и крилото на Базел Кевин Буа.

Припомняме, че Кешеру бе над всички по време на двубоя с "московките армейци" и отбеляза цели три гола в обрата на Лудогорец през второто полувреме. Именно това му спечели и мястото в надпреварата за играч на кръга. Другите претенденти също изиграха впечатляващи двубои. Букайо Сака се отличи с гол и асистенция при победата на Арсенал над Айнтрахт Франкфурт с 0:3. Кевин Буа реализира два гола за разгрома с 5:0 на Базел над Краснодар. Николо Дзаниоло пък отбеляза гол и асистира за други два при убедителната победа на Рома над Истанбук ББ с 4:0.

Следващият мач на Лудогорец в Лига Европа е на 3 октомври и ще бъде гостуване в Унгария на Ференцварош. "Орлите" ще се опитат да "отмъстят" на съперниците си за загубата в началото на сезона и по този начин да затвърдят силното си начало в груповата фаза. А какво сподели собственикът Кирил Домусчиев след победата вчера можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички