ВИДЕО: ЦСКА със супермодерно нововъведение, невиждано за българските отбори


ВИДЕО: ЦСКА със супермодерно нововъведение, невиждано за българските отбори
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

15476 0

Българският вицешампион - ЦСКА, се похвали с нововъведение на тренировъчните процеси. От клуба използваха официалния сайт, за да оповестят привържениците за новата придобивка. Публикуваме съобщението на "армейците" без редакторска намеса: 

"Поредна нова технология беше изпробвана по време на занимание на отбора на базата в Панчарево. Вратарите Витаутас Черниаускас, Густаво Бусато и Илия Шаламанов тренираха със специални очила Senaptec Strobe.

Те са проектирани, за да тренират връзката между мозъка, очите и тялото. Използвайки технологията на течни кристали, лещите мигат между прозрачна и непрозрачна, като е възможно да се настроят до 8 различни комбинации между двете лещи. По този начин се ограничава визуалното възприятие на средата и се дава възможност за подобряване на сетивната обработка на информация и серивно-двигателните умения. Тези очила се изполват за подготовка от Специалните сили на САЩ, отбори от НБА, Националната бейзболна лига, и други. В България ЦСКА е първият отбор, който разполага с такива очила.

След като те бяха тествани от вратарите на отбора, предстои с очилата да тренират и всички останали футболисти от състава".

За тима на Люпко Петрович предстои сблъсък срещу Царско село тази вечер от 20:00 часа. Мачът е от изключителна важност за ЦСКА, за да може "червените" да опитат да намалят разликата с първия в класирането - Лудогорец. А как собственикът на Царско село - Стойне Манолов, нападна "армейците" - вижте в този материал на SportLive. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички