Весела Лечева постави държавния интерес пред стадион "Българска армия"


Весела Лечева постави държавния интерес пред стадион "Българска армия"
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2752 0

Служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева беше специален гост в студиото на "Арена спорт" по Българската национална телевизия. Тя коментира част от най-важните теми около българския спорт, а в това число и евентуално развитие около стадион "Българска армия" и спортния комплекс "Червено знаме":

"Това е една сериозна тема предвид големия брой фенове, който има ЦСКА. Сигурна съм, че те очакват добро решение на въпроса и скоро да имат един модерен стадион. Аз смятам, че всичко, което се е случило до тук трябва да продължи в същия дух. Спортът го заслужава. Не бива да забравяме обаче, че най-важно е да бъде запазен държавния интерес и всеки да си изпълни задълженията.

Това е една много тежка, бих казала гнойна яма. Eдин изключително важен комплекс. Експертите също трябва да изкажат своето мнение дали трябва да се изгради един напълно нов комплекс или просто да се направи основен ремонт. Вече казах, че тази преценка няма да я направя сама. В бюджета има заложени 15 милиона лева, които са свързани с изграждането на спортни комплекси, сред които е и "Арена Бургас". Не е вярно, че сумата е била 50 милиона", заяви Лечева.

Вижте останалия й коментар по темите около спортното министерство!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички