Венци Стефанов: Ние сме сирачета, Левски ЦСКА се помпат с пари от 30 години


Венци Стефанов: Ние сме сирачета, Левски ЦСКА се помпат с пари от 30 години
Снимка: БГНЕС

1771 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира загубата на България от Норвегия в турнира Лига на нациите. Босът на "белите" сподели и мнение около българския футбол и главно за лидерите в Първа лига - Левски, Лудогорец и ЦСКА.

"Очакваше се Норвегия да бъде мобилизиран, защото беше техният шанс. Грешките в нашата защита не бяха много, но голяма част от футболистите, които са в националния отбор са лимитирани. Въпреки всичко, смятам, че имаме шансове. В тази група е реалистично да завършим на първо място, но да спечелим Лигата на нациите е в сферата на научната фантастика.

Лудогорец е отбор, който е на европейско ниво и като финанси, и като футболисти. Как стоят нещата с треньорите? Какво е състоянието вътре в отбора? Не мога да кажа, но кризата, в която се намират, ще излязат от нея. Всеки един отбор 5-6 години, когато играят едни и същи футболисти, се изчерпва. Левски е тим, който в последните 30 години, е помпан, помпан. То не бяха пари, не беше чудо, както се казва. Горе-долу е и същото, както беше в ЦСКА.

ОБЯВИХА МНОГО ЛЮБОПИТНА ПРИЧИНА ЗА НАПУСКАНЕТО НА АУТУОРИ

Ние имахме 0лв. задължения, но и не са ни съдили досега за тези 25 години. Тези отбори имат дела, които могат да се точат до 3000 година, но се наливат пари. Други клубове, които сме на самоиздръжка, сме като сирачета. В момента имат сериозни спонсори, но повече ми се нрави ЦСКА, защото публиката им е по-здрава. Обединиха се около Гриша Ганчев и си отстояват позициите. Грешките там могат да бъдат допуснати само от ръководството", каза Стефанов пред "Канал 3".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички