Венци Стефанов: ЦСКА винаги е бил "маминото детенце" на обществото ни


Венци Стефанов: ЦСКА винаги е бил "маминото детенце" на обществото ни

1101 0

"ЦСКА винаги е бил мамино детенце на нашето общество. За съжаление това му изигра и лоша шега". По този начин президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов коментира изхвърлянето на "армейците" от "А" група.

"Не може по никакъв начин години наред да се толерират безобразия. Да не плащаш нито данъци, нито на футболисти и треньори, а да се чудиш само как да не дадеш парите. Ако аз и вие не си плащаме данъците, те и без това циганите нищо не плащат, а са само на яслата, какво става?", продължи босът на "белите" в ефира на "Ринг".

"БФС няма правомощията да се бърка в данъчната система на тази държава. Този орган не е оторизиран да следи дали си е платил данъците към държавата. Все пак обаче трябва да се сакнционира много строго това, че не се плаща на футболисти и на треньори. Защото нещата се трупат и после стават като лавина. Сега, вместо ЦСКА да е на мястото си, като един европейски клуб, е обявен в несъстоятелност. Значи всички титли остават някъде в небитието, а сега друго дружество ще гради авторитет и история", каза още Стефанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички