Треньорът на Ашдод: От ЦСКА ни натопиха пред медиите вместо извинение


Треньорът на Ашдод: От ЦСКА ни натопиха пред медиите вместо извинение

891 0

Наставникът на израелския Ашдод - тимът, който пострада от атаки на феновете на ЦСКА в контрола между двата тима, сподели, че е огрочен от реакцията на ЦСКА след инцидента. Еял Лахман призна, че от "червения" клуб са побързали да обвинят съперника за случилото се на терена, вместо да се извинят.

"Знаете, ние сме футболни хора и, повярвайте ми, понякога знаем и разбираме неща като тези. Идваме от Израел, понякога ситуацията не е лесна, но това, което ни разочарова най-много, е фактът, че някои хора в България се опитаха да изкарат моя клуб Ашдод виновен за случилото се. Това не е правилно и не прави чест", коментира той пред ТВ7.

"Не сме ходили в полицията и не сме говорили излишно за случилото се вчера. Но ако някой види какво точно се случи, ще бъде шокиран от снимките и кадрите. Но ние не сме правили проблеми, чувстваме се зле, напуснахме мястото, върнахме се в хотела и на сутринта, когато станахме, бяхме изненадани да видим, че никой от противниковия клуб не дойде да ни се извини, а обвиниха нас пред медиите. Смятам, че това не е правилно, не им прави чест и съм много разочарован", продължава израелецът.

Той сподели, че контролата е трябвало да се изиграе в Правец, но заради феновете на ЦСКА е преместена на "Армията".

"Не искам да говоря срещу хората, за религия, за опонентите. Това, което знам, е, че два дни преди мача полицията дойде тук и ни казаха, че не е възможно да играем мача в Правец, заради феновете на ЦСКА и от клуба ни предложиха да гостуваме в София на техния стадион. И ние приехме като гости и бяхме поласкани. Но бяхме нападнати от началото с бутилки и камъни на резервната скамейка", разказа той.

"Не мисля, че сме ги предизвикали по някакъв начин. Бях ударен с бутилка по главата, но най-много съм ядосан от един факт, че всеки от противниковия отбор побърза да излезе пред медиите и да се оплаче от нас, вместо да ни се извинят. Ние сме израелци, разбрани хора, щяхме да влезем в положение, но никой от тях не направи това", оплака се Лахман.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички