Венци Стефанов: ЦСКА трябваше да почне от нулата като Локо (Сф), с 2 ръце съм за връщането им


Венци Стефанов: ЦСКА трябваше да почне от нулата като Локо (Сф), с 2 ръце съм за връщането им

2648 0

"Аз съм с 2 ръце за ЦСКА". Това заяви днес на пресконференция в Пресклуб «България» шефът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов. Той настоя, че мястото на ЦСКА е в елита, тъй като без червения отбор "футболното ни първенство губи блясъка си".

Според него, "армейците" е трябвало да постъпят като Локо Сф и да започнат от нулата - четвърта областна група, и сега да излезят на чисто, без дългове.

"Това обаче не стана и сега ще се търси начин за решение в духа на закона, на финансовата отговорност към държавата ", стана ясно от думите на шефа на Славия.

По повод завръщането на Славия в евротурнирите след 20-годишна пауза Стефанов каза: "Аз съм щастлив човек".

Отборът завърши на четвърто място в първенството на «А» група, което му отвори пътя към Лига Европа, но президентът на клуба е убеден, че ако е имало феърплей в последните кръгове на шампионата, Славия щеше да е на трето място". Стефанов визира като некоректно поведението на Лудогорец и Левски, но каза, че е радостен, че "Господ въздава справедливост".

Славия ще привлече поне трима опитни футболисти и тримата българи на 23-24 години, очерта президентът основната цел на предсезонната селекция.

"Най-добрият вариант за Висшата лига е 16 отбора, но не повече от 5-6 могат да покрият критериите, каза още той. - Само издаването на банкова гаранция за 2-2,5 млн. лв от един клуб е огромен проблем".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички