Велизар Димитров се върна на "Армията"


Велизар Димитров се върна на "Армията"
Снимка: Oфициален сайт на Металург (Донецк)

1374 0

Велизар Димитров се върна в ЦСКА, но засега само за един обяд. Треньорът Стойчо Младенов покани една от най-ярките звезди на “червените” за новия век да бъде заедно с отбора. Димитров пък грееше, че отново е между хора с анцузи с три звезди на емблемата, пише вестник "Труд".

В момента Велизар е скаут на украинския Металург. Но едва ли би отказал оферта за работа в полза на любимия му ЦСКА, особено от Младенов, който го взе през 2002 година и двамата спечелиха две титли. Димитров не се блазни да става треньор, харесва мениджърската професия.

Младенов планира да кани на срещи с отбора и други заслужили ветерани на тима от по-близкото минало. Но имената засега не се обявяват.

Първа тренировка с отбора направи последното ново попълнение Тончи Кукоч. Наравно с останалите се готви Александър Тунчев, който заради контузия пропусна победата с 4:0 над Хасково. Младенов ще заведе 20 футболисти за Разград, където в събота гостува на Лудогорец. Все още не се знае дали отборът ще отседне на лагер в Шумен или Русе. Хърватинът Кукоч сигурно ще е в групата за Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички