Кукоч с дебютна тренировка в ЦСКА


Кукоч с дебютна тренировка в ЦСКА

1145 0

Най-новото попълнение на ЦСКА Тончи Кукоч вчера тренира за първи път. Хърватинът проведе сутрешното занимание в компанията на Александър Тунчев, а следобед се готви с основната група. Всички титуляри от мача с Хасково получиха ден почивка.

Кукоч е изостанал в подготовката, но треньорският щаб е взел решение да форсира с натоварванията. По всяка вероятност хърватският защитник няма да намери място в групата за мача с Лудогорец.

Състоянието на Александър Тунчев се подобрява и шансовете му да излезе срещу шампионите са големи. Стойчо Младенов се надява да може да разчита на един от най-стабилните си играчи в защита. Очаква се Тунчев да си партнира с Вальо Илиев в центъра на защитата.

Апостол Попов ще играе отдясно, а Денис Причиненко ще мине вляво. Конкуренцията ще се засили значително след завръщането на Венци Василев и дебюта на Тончи Кукоч. Неманя Милисавлиевич ще бъде използван в дефанса само в краен случай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички