Велизар Димитров пред завръщане в ЦСКА?


Велизар Димитров пред завръщане в ЦСКА?

812 0

Велизар Димитров може скоро да се завърне в ЦСКА. Един от големите любимци на Сектор Г, който е шампион с „армейците" през 2003, 2005 и 2008 г., е получил предложение да стане главен селекционер на клуба, научи „Меридиан Мач".

Той се появи преди два дни на откриването на детски турнир в комплекса „Царско село", като проведе дълъг разговор с треньора на „червените" Христо Янев.

Двамата са добри приятели и вече са обсъдили възможността Велизар да работи за благото на клуба. Димитров призна, че му е болно за това, което става с ЦСКА, но е оптимист за клуба и за евентуалното му участие в планираната Висша лига.

Постът на селекционер няма да бъде нов за Велизар Димитров. След като приключи кариерата си в Металург Донецк, той получи покана да заеме административна длъжност в клуба.

Задачата му бе да гледа набелязани от украинския клуб футболисти и да дава крайна оценка дали ще паснат на стила на Металург. Подобни ще бъдат и функциите на Димитров в ЦСКА, като той няма да преговаря за бъдещите попълнения на „червените", но ще ги гледа и препоръчва на ръководството на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички