Велизар Димитров за ЦСКА: Не се чувствам добре като гледам ситуацията, затова избягвам да ходя на мачове


Велизар Димитров за ЦСКА: Не се чувствам добре като гледам ситуацията, затова избягвам да ходя на мачове

963 0

Бившият футболист на ЦСКА Велизар Димитров коментира идеята за създаване на Висша лига в страната. Според него такава трябва да бъде създадено, но при определени условия.

„Не знам, малко съм раздвоен за българския футбол. Ще бъде много хубаво, ако нещата се случат с Висшата лига и всички отбори, които бъдат поканени, отговарят на всички изисквания и бъдат солидни и стабилни. Това ще бъде хубав проект", коментира Димитров след откриването на турнира по футбол за Купата на Coca-Cola в Царско село

Според него обаче е важно това да не се прави с цената на компромиси. "Всички искаме една такава Висша лига със силни "Левски", ЦСКА, Литекс, Локомотив София, да не ги изброявам. Ще бъде много хубаво за българския футбол".

Относно ситуацията в бившия му отбор, Димитров сподели: „Не се чувствам добре като гледам ситуацията в ЦСКА. Аз затова избягвам да ходя на мачове, гледам си ги вкъщи. Опитва се някакво съживяване, нещата пак не са ясни. Най-хубавото е, че се даде път и има израстване в момчетата. Никой нищо не знае какво се случва".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички