Велчев с благодарности към общинари заради "Армията" и отчете: Приключи мантрата за ГЕРБ


Велчев с благодарности към общинари заради "Армията" и отчете: Приключи мантрата за ГЕРБ
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

9805 0

Лидерът сред организираните привърженици на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца, използва социалните мрежи, за да благодари лично на двама общинари - председателя на Столичния общински съвет Георги Валентинов Георгиев и общинския съветник Карлос Контрера. 

Двамата изразиха ключови позиции при обсъждането на плановете за реконструкция на стадион "Българска армия", които в крайна сметка бяха приети след близо 2 часа разгорещени спорове.

Коментарът на Велчев

"Спечелихме една важна за нас битка.Специални благодарности за подкрепата председателя на СОС Георги Валентинов Георгиев и на нашият приятел Карлос Контрера.Нагледно се видя кой иска да сбъдне мечтите на червените привърженици, и кои мижитурки се опитаха да ни спънат!За мен до тук приключи мантрата ,че ГЕРБ не искат нов модерен стадион на мястото на сегашната Българска армия", написа Кюстендилеца в социалните мрежи.

Любопитно е да се отбележи, че докато Контрера е познат за "червените" привърженици, то Георгиев лично сподели, че е запалянко на Левски, но това не му попречи да подкрепи плана за модерен стадион в центъра на София.

Вижте кое ново попълнение се присъедини към ЦСКА във вторник!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички