Вечното дерби променя движението в София


Вечното дерби променя движението в София
Снимка: БГНЕС

948 0

Въвежда се временна организация на движението заради футболната среща между ЦСКА и Левски днес на Национален стадион "Васил Левски", съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, до приключване на мача при вход 25 и 26 на Националния стадион "Васил Левски"; от 08.00 до 22.00 часа на 27 юли на алеите около Националния стадион "Васил Левски"; от 18.00 до 22.00 часа на 27 юли на моста пред Национален стадион "Васил Левски".

От 19.00 часа на 27 юли до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. "Ген. Гурко", между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх" и по бул. "Драган Цанков", между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П.К. Яворов".

От 19.30 часа на 27 юли до приключване на мача се променя частично маршрута на автобусна линия 75, като се скъсява маршрута й до Военна академия, съобщават от общината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Пред кого отдава чест при всеки свой гол Рикардиньо от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички