Феновете срещу срама - оставят сектор Г празен за дербито


Феновете срещу срама - оставят сектор Г празен за дербито

23630 0

Привържениците на ЦСКА не са се примирили, и не смятат да го правят, със срамното отпадане по пътя към Лига Европа от молдовския Зимбру, въпреки че се канят да напълнят стадиона за дербито с Левски в неделя.

"Червените" фенове възнамеряват да оставят свещения за тях сектор "Г" празен по време на мача, с което да изкажат протеста си срещу спортно-техническото ръководство и управата на клуба.

Всички фенове на ЦСКА ще подкрепят отбора от сектор "А". Решението е съгласувано с полицията и клуба.

Уточнява се, че феновете, закупили си абонаментни карти или билети за сектор "Г", ще могат да влизат с тях в централния сектор.

Ето какво казват в обръщението си привържениците на "армейците":

Съобщение до всички привърженици на „армейския” отбор.

Момчета и момичета, Искаме да Ви съобщим, че след среща между организираните привърженици на ЦСКА София, бе взето решение на утрешния дерби мач с „отбора на всички власти”, нашето присъствие на стадиона да бъде само и единствено в сектор „А” на националния стадион „Васил Левски”.

Причината за това действие е недоволството ни от спортно – техническия състав и ръководството на тима.

Знаем колко тежък момент изживява клубът и именно, заради това утре отново ще бъдем на стадиона. Защото няма по – важно нещо от това да сме на стадиона, на всеки един мач, един до друг, единни и силни.

Всички ние сме от ЦСКА и го подкрепяме с всички сили на стадиона, не заради някой конкретен футболист, треньор или ръководител. Ние сме там, заради идеята ЦСКА, заради магията на четирите свещени букви. Така ще бъде и утре. Публиката на ЦСКА винаги е била нещото, с което клубът може да се гордее, дори и в най-трудните моменти.

Нека го покажем отново.

Но виновниците за позорното представяне в четвъртък не бива да се успокояват. Независимо от резултата в неделя, отговорност ще бъде търсена както от хората направили и позволили безпрецедентна като бройка селекция, така и от определени футболисти, които системно са засичани да нарушават спортния режим и други, които не осъзнават в кой клуб се намират. Но всичко това след неделя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички