Валтер Папазки в ЦСКА? Шеф при "червените" най-сетне отговори


Валтер Папазки в ЦСКА? Шеф при "червените" най-сетне отговори
Снимка: БГНЕС

19476 0

Още откакто бе обявено, че Гриша Ганчев и неговият син Данаил се оттеглят от ЦСКА, започнаха спекулациите кои всъщност са новите собственици в тима. Официално (освен Христо Стоичков) това е "Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука". А собственикът му е Данаил Илиев.

На пресконференцията изпълнителният директор на "армейците" Стоян Орманджиев призна за Илиев и че обсъждат важни неща. Все пак допълни, че отговорността носят самият той и другият изпълнителен директор Филип Филипов, защото спортно-техническата власт им е изцяло връчена.

Участва ли Валтер Папазки в ЦСКА?

Още: Поне петима си тръгват от ЦСКА, изненада около бъдещето на наш национал

Орманджиев на пресконференцията на ЦСКА

Орманджиев обаче получи въпрос и дали Валтер Папазки също е при "червените", защото "много се е спекулирало с името му". Орманджиев заяви, че се споменават много хора, като сред тях имало и собственици, но и допълни, че не може да каже за човек, който не е в клуба, че е в клуба.

"Относно структурата в ЦСКА, мисля че бяхме достатъчно ясни, че ЦСКА е акционерно дружество. Споменават се доста имена - дали за собственост, дали за треньори, дали за футболисти. Не мога да кажа за човек, който не е в клуба, че е в клуба. Оперативно всеки ден сме с Данаил Илиев, коментираме всякакви неща. Не коментираме спортно-технически решения, те остават за нас. Ние сме хората, които носим отговорност.

Когато не се справяме добре, нас ще сочите с пръст и ще си подадем оставките без да ни бъдат искани. Бъдете спокойно за бюджета, не е за една година, а е дългосрочен. Ще го покажем с действията и на футболния терен, и извън него" - сподели Орманджиев.

Още: Голяма закана за промяна от Мишо Александров, ДЮШ на ЦСКА ще изглежда коренно различно

Новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич пък помоли за 2 неща и даде огромно обещание на "червените" фенове.

ЦСКА няма отбор за титлата, има нужда от 3 трансферни прозореца, за да го изгради

ЦСКА начерта конкретна структура на управление, обявиха името на собственика

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички