Поне петима си тръгват от ЦСКА, изненада около бъдещето на наш национал


Поне петима си тръгват от ЦСКА, изненада около бъдещето на наш национал
Снимка: Lap.bg

4918 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов каза конкретно с имена кои ще са напускащите и няма да бъдат част от "червените" от новия сезон. "Армейците" ще се разделят с петима и това са капитана Юрген Матей, Мено Кох, Енес Махнутович, Фернандо Каранга и Данило Асприля.

ЦСКА няма много време за желаната селекция

Техните договори изтичат и няма да бъдат подновени. Изненадващо в този списък не попадна Иван Турицов, като се водят преговори за неговото бъдеще. Филипов е категоричен, че има бюджет за селекцията, но е много закъсняла. "Имаме разговори с Турицов, който е основен футболист, национал с качества. В сряда ще има решения за него".

Филип Филипов обяви за радели в ЦСКА

Още: ЦСКА няма отбор за титлата, има нужда от 3 трансферни прозореца, за да го изгради

"Нямаме възможност да отидем да гледаме на живо играчите, които искаме да привлечем, защото не се играят мачове. Проблем е, че не можахме да се класираме за европейските клубни турнири. Играчи от по-добри първенства идват в ЦСКА, защото имат възможност да играят в европейските турнири. Мисля, че до 31 август, до последния ден на трансферния прозорец ще работим в тази посока", заяви той.

"Има такива играчи наистина, които не искат да дойдат заради случките на мача с ЦСКА 1948. Разпространила се е в Европа тази случка. Нормално е след такива неща футболистите да имат едно наум. Не е добре за клуба, че се случи това". А ЦСКА начерта конкретна структура на управление, обявиха името на собственика.

Още: Стойне Манолов не е предлагал Стипич на ЦСКА: Малко ми идва в категорията на Ел Маестро, Крушчич и подобни

ЦСКА обяви кога стартира подготовка, потвърди за два лагера, но у нас

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички