Валентин Антов за рокадите в ЦСКА: Винаги е мотивиращо, когато идва нов треньор


Валентин Антов за рокадите в ЦСКА: Винаги е мотивиращо, когато идва нов треньор
Снимка: Lap.bg

3054 0

Защитникът на ЦСКА Валентин Антов говори пред медиите, след като "червените" се прибраха в България. Снощи те отстраниха с дузпи Лиепая и продължават напред в Лигата на конференциите, а Антов заяви, че има много какво да се желае от представянето на отбора:

"Оценката ми е – важното е, че бихме. Разбира се, има много какво много да надграждаме – и физически, и технически, като цяло в играта ни. Важното е, че взехме този труден мач и сега ще има време да надградим и да работим върху нашите проблеми. Надявам се, с течение на сезона, да влизаме във все по-добра форма", започна той и добави:

"Както не успяхме да отбележим гол, така имаме и много други проблеми, които се коментират в отбора. Търсим най-бързия начин да ги оправим, за да се справяме добре в мачовете. Както казах, само имаме достатъчно време, много сме мотивирани да започнем да играем по-добре и не само да печелим мачовете, а и да го правим с по-добра игра".

ЗА СЛЕДВАЩИЯ ПРОТИВНИК ОСИЕК

"Да, определено. Осиек са един много силен отбор. Преди две години спечелихме с дузпи и беше много труден мач. Сега няма да е по-различно, но ние сме готови. Търсим да стигнем, поне, до групите. Даваме всичко от себе си и със сигурност ще е труден мач, но мисля, че можем да се справим".

ЗА РОКАДИТЕ В ЦСКА

"Разбира се. В тези моменти винаги е трудно. Винаги е мотивиращо, когато идва нов треньор. Не е хубаво да се сменят често, но това е футболът. Няма значение кой е треньор. Ние сме футболисти, това ни е работата и трябва да даваме всичко от себе си и се надявам да се справяме все по-добре", каза Антов.

"Не мога да коментирам точно това. Дадохме всичко от себе си, спечелихме мача, така че явно не са се отразили негативно (бел.ред. - промените в отбора). Както казах, имаме много какво да надграждаме, да се напасваме със стила на новия ни старши треньор. Сигурен съм, че ще показваме по-добро лице занапред".

ЗА КОНТУЗИЯТА ОТ ПЪРВИЯ МАЧ С ЛИЕПАЯ

"Има ги във футбола тези неща. Консултирахме ги с доктор, така че няма никакъв проблем да играя. Радвам се, че успях да направя един хубав и пълен мач, да вземем тази важна победа за нас и да се възстановяваме за следващия мач другата седмица", заяви защитникът.

ЗА БЪЛГАРИТЕ В ТОКИО

"Ние сме българи, подкрепяме се. Трябва да даваме всичко от себе си и всеки успех е добре дошъл, защото не са толкова много. Стискаме им палци да се справят колкото се може по-добре", завърши Вальо Антов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички