Валентин Антов коментира факта, че не е викнат в националния отбор и посочи причина


Валентин Антов коментира факта, че не е викнат в националния отбор и посочи причина
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1960 0

Капитанът на ЦСКА Валентин Антов даде пресконференция със своя старши треньор Стамен Белчев преди първия двубой за "армейците" в европейските клубни турнири през този сезон. Освен това, той бе запитан и относно липсата на повиквателна от Георги Дерменджиев за националния ни отбор.

"Това е голяма чест за мен. ЦСКА е най-големият отбор в България и да го изведеш с капитанската лента е нещо много голямо. Това е и голяма отговорност, надявам се да я оправдая, да дам всичко от себе си и да помогна на отбора да продължи напред.

Ние сме един добър отбор, мисля, все по-добре навлизаме и разбираме какво се очаква от нас и какви са тактическите изисквания. Имаме определена тактика и определен стил на игра. Ако следваме тактическата дисциплина, ще се справим. Готвим се цяла седмица преди този мач. Разбираме се много добре с Матей, още откакто дойде, комуникираме си, помагаме си. Всички нови момчета пасват много добре и смятам, че с времето ще става все по-добре" - сподели той за мача.

"Няма какво да се сърдя, че не съм викнат в националния отбор, още съм млад, имам време и да играя там. Сега съм повикан за националния отбор до 21 години, където имаме много важен мач и се борим за класиране на европейско, така че се фокусирам върху нашия отбор, имаме реални шансове. Вярвам, че това е причината да не съм викнат" - коментира относно националния отбор.

Междувременно, Валентин Антов ще запише историческо постижение за ЦСКА в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички