ЦСКА няма да има спортен директор след Джарета


ЦСКА няма да има спортен директор след Джарета
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1065 0

ЦСКА няма да прави промени в структурата си и ръководството си, твърди "Меридиан Мач". Въпреки че спортният директор Кристиано Джарета напусна клуба и започна работа в Уотфорд, на неговия пост няма да бъде търсен заместник. Така ЦСКА ще остане с настоящите шефове. Пламен Марков е изпълнителен директор, Трифон Попов е финансов шеф, а Димитър Пенев - почетен президент. Сериозни правомощия има и Стойчо Стоилов, който е главен мениджър и движи селекцията на "червените“.

Италианецът бе основно в ролята на съветник на собствениците, представител на клуба на някои престижни форуми, както и съдействаше за някои наистина качествени трансфери - входящи и изходящи.

Междувременно Джарета започна ангажиментите си към изпадналия от Висшата лига Уотфорд. Миналата седмица той публикува снимка на своя багаж, с който е заминал за Англия, а след това качи и снимка от тренировъчния комплекс на Уотфорд. Англичаните все още не са обявили официално назначението му, но той е постигнал пълна договорка със семейство Поцо, с което е близък още от престоя си в Удинезе. А колко получи ЦСКА от трансфера на Кристиян Малинов в Льовен вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички