Важно предупреждение: Пускат допълнителни билети за Черно море - ЦСКА, домакините затягат мерките


Важно предупреждение: Пускат допълнителни билети за Черно море - ЦСКА, домакините затягат мерките
Снимка: cska.bg

15338 0

Ръководството на ЦСКА излезе с нова информация във връзка с гостуването си на Черно море в събота. То предизвиква сериозен интерес сред феновете на 31-кратните шампиони, които допълнително са мотивирани от битката за върха в Първа лига. 

Солидна подкрепа очаква ЦСКА

Поради тази причина първоначално пуснатите в продажба билети за гостуващия сектор на "Тича" бяха изкупени още в сряда в рамките на няколко часа. 

Реакцията на Кюстендилеца

Това доведе до негодувание сред запалянковците, тъй като информацията бе оскъдна. Така се стигна и до гневния коментар на лидера на организираните фенове Иван Велчев - Кюстендилеца:

"Случайно да ви е хрумвало ,че вместо да качвате безмислени клипчета, беше добре да влезете в преговори за бройката билети за мача във Варна.Да говорите с ръководствата на местната полиция и Черно море, най-малкото да кажете няколко думи за бройката билети и начина им на разпространение.Наясно ли сте че в момента има масова истерия за билети, интересувате ли се от факта ,че има няколко хиляди армейци ,които искат да подкрепят отбора във Варна, повечето от които са без билети.Никога в историята на ЦСКА не е имало по незаинтересовано ръководство и по грозно отношение към собствените привърженици.Има ли човек ,който да отговаря за връзката с феновете или поне някой ,който съвместява тази длъжност.Надявям се след като качите още някое безмислено видео, някой от вас да се замисли ,че има вариант хиляди хора обичащи клуба да останат извън стадиона". 

Отговорът на ръководството

Преди броени минути дойде и отговорът от "Армията", които разкриха са успели да договорят допълнителни 200 билета от организаторите, които ще бъдат пуснат онлайн в продажба точно в 16:00 часа:

"Черно море отпусна още 200 билета за феновете на ЦСКА. След разговори между двата клуба, които водим от началото на седмицата, на днешната официално насрочена среща полицията позволи отпускането на още бройки за гостуващата агитка.

ℹ️Подробна информация за първата партида билети беше дадена вчера по обяд, в момента, в който имахме потвърждение за продажбата, но пропуските бяха изкупени за отрицателно време.

🎟️Новите 200 бройки ще бъдат пуснати в продажба след 16:00 ч. в мрежата на ИВЕНТИМ.

❤️Радваме се, че подкрепата към отбора във Варна както винаги ще бъде на най-високо ниво".

Лошата новина на пръв поглед е, че само днес десетки запалянковци се похвалиха със закупени билети за домакинските сектори, след като тези за сектор "Г" са свършили. По този начин те не биха могли да гледат двубоя на живо, ако искат да подкрепят ЦСКА. Гореспоменатите 200 билета са техния последен шанс. 

Още: Тибо Вион даде голяма заявка за битката на ЦСКА с Лудогорец и Черно море

Илиан Илиев готви промени в състава на Черно море за сблъсъка с ЦСКА

ЦСКА поздрави рожденик с 49 игрови минути през сезон 2023/24

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички