В очакване на Майкъл Естрада: ЦСКА загуби битката за негов сънародник?


В очакване на Майкъл Естрада: ЦСКА загуби битката за негов сънародник?
Снимка: Lap.bg

5795 0

ЦСКА бележи висока активност на трансферния пазар. Към момента "армейците" подписаха с трима нови футболисти и се разделиха с цели 7. 31-кратните шампиони обаче по всичко личи нямат намерения да спират.

"Червените" сделки

С евентуално преминаване в родния гранд биват свързвани близо двуцифрен брой имена. Към момента в Борисовата градина акостираха гамбийският защитник Сейни Санянг, който бе привлечен от Хоукс за сумата от 100 000 евро. Преди часове пък бе обявен и дългоочакваният нападател Матиас Фаетон, чиято сума от 2 млн. евро приближи трансферния рекорд на тима.

Към изхода на "Българска армия" пък се насочиха футболисти като Жеферсон, Маурисио Гарсес, Мартин Смоленски, Галин Минков, Дауда Бамба, Калоян Кръстев и Радослав Живков.

Също толкова очакван, колкото Фаетон, е и потенциалният му партньор в атака Майкъл Естрада. Националът на Еквадор бива свързван с "червените" от близо месец, а в родината му се твърди, че е въпрос на време той да бъде официално обявен в България.

Изпуснат шанс

Местният журналист Сталин Кобена твърди, че докато "армейците" гледат към тарана, са изпуснали друг желан играч в лицето на Рони Карийо. От него става ясно, че нападателят е договорил условията си с португалския Портимонензе.

Българският тим спореше именно с "черно-белите" за правата му, но са изгубили битката. Не се казва за каква точно сума е осъществена сделката, но досегашният му клуб Ел Насионал си е осигурил процент при евентуална следваща продажба.

Очаква се идните часове еквадорецът да отпътува към Португалия, за да подпише окончателно своя контракт. През сезона за вече бившия си отбор Карийо има записани на сметката си 19 мача, 11 попадения и 9 асистенции.

Какви бяха първите думи на новото попълнение на "Армията" Фаетон?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички