В Македония: ЦСКА с нищо не показа, че е гранд! На "Армията" ще е враждебно...


В Македония: ЦСКА с нищо не показа, че е гранд! На "Армията" ще е враждебно...
Снимка: LAP.bg

2536 0

ЦСКА не успя да победи 10 от Македония Гьорче Петров след нулево реми в първия мач от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Слабото представяне на "червените" даде повод на македонските медии да отправят хапливи коментари по техен адрес.

"ЦСКА не показа нищо. Българският гранд бе сочен за фаворит, но на терена нищо подобно не се видя. Белгийският съдия уби мача с червения картон, дошъл след явна симулация на защитник на ЦСКА. Въпреки тази несправедливост, "лъвовете" от Македония Гьорче Петров запазиха достойнството и направиха така, че играчите на българския тим да не знаят какво да правят с топката", пише македонското издание Sport 1, цитирано от Corner.bg.

Македонската медия Makpress пък написа, че очаква "враждебна" атмосфера за реванша в София:"В жегата двата тима оставиха всичко за реванша в София, който обаче ще бъде много труден за македонския отбор. Първо, защото ще трябва да търси гола, за да продължи напред, и второ - защото атмосферата ще бъде враждебна. Предвид показаното в първия мач обаче, шансовете да се елиминира ЦСКА са съвсем реални и надежда има."

Скопският сайт Sportclub написа след мача, че ЦСКА по нищо не е защитил статута си на балкански гранд: "Футболистите на Македония Гьорче Петров изиграха отличен мач и може да се гордеят. Те играха като равен с равен през целия двубой, въпреки че бяха с човек по-малко дълго време. ЦСКА владееше повече топката, но нямаше никаква идея как да вкара гол и изобщо не доказа, че е балкански гранд. Затова "лъвовете" ще пътуват до София за поднасяне на сензация, която е съвсем възможна."

Критики към "червените" имаше и от шеф на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички