В какво състояние Националният стадион "Васил Левски" ще посрещне ЦСКА? (ВИДЕО)


В какво състояние Националният стадион "Васил Левски" ще посрещне ЦСКА? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2320 0

ЦСКА е готов да се завърне към официалните си ангажименти след 70 дни отсъствие. За последно на 10-и декември "червените" посрещнаха Лудогорец в емблематично домакинство от Първа лига. То бе бенефисът на стадион "Българска армия" в този му вид - сега му предстои реконструкция след 56 години величие. 

Така за днешната февруарска вечер е планувано и първото домакинство на "армейците" на Националния стадион "Васил Левски". Другото съоръжение в "Борисовата градина" ще приеме ЦСКА, докато трае реновирането на "Армията". 

Какви са условията във временния дом

В събота 31-кратните шампиони вече се похвалиха с уюта, който са си създали във временния си дом. Днес пък стана ясно и състоянието на терена, който е водеща тема в тази част на годината. Всяка зима материалната база е сред най-коментираните теми от всеки треньор в елита. 

Видеа в социалните мрежи показват, че ЦСКА и Ботев Враца ще имат всички предпоставки да дадат най-доброто от себе си в центъра на София. Теренът изглежда, че е в отлично състояние, а около 10 градуса се очаква да бъде в неделната вечер - без превалявания. 

ЦСКА разпиля Враца в края на миналия сезон

В часовете преди началото на срещата между "червени" и "зелени" - феновете на 31-кратните шампиони ще се съберат "в 15 ч. в градинката на Райфайзен на ул.Иван Асен, а в 15.30 ще потеглят към паметника на Апостола, за да поднесат венец в негова памет".

Следете от 17:45 часа ЦСКА - Ботев Враца НА ЖИВО със SportLive.bg!

Още: ЦСКА отдаде почит на своята легенда Петър Жеков

ЦСКА не е вкарвал повече в Първа лига срещу Ботев Враца след последния им мач в София (ВИДЕО)

Фернандо Каранга се е завърнал в ЦСКА, за да изпълни обещание, което е дал?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички