Фернандо Каранга се е завърнал в ЦСКА, за да изпълни обещание, което е дал?


Фернандо Каранга се е завърнал в ЦСКА, за да изпълни обещание, което е дал?
Снимка: CSKA.BG

2898 0

Бившият треньор на ЦСКА и Ботев Враца - Даниел Моралес, говори за новодошлите в "червения" клуб през зимата. Той акцентира най-вече върху завръщането на нападателя Фернандо Каранга, като заяви, че бразилецът се е завърнал, защото е искал да изпълни дадено обещание.

Каранга е искал да вдигне титлата с ЦСКА

"Следя развитието на Мартин Стойчев от много време. Честно да си призная, преди не очаквах, че може да върши толкова добра работа, колкото всъщност върши. Той изигра много силен мач в последния му двубой начело на Ботев Враца срещу Арда в Кърджали. Това, което знам за него, е, че се труди здраво и е много дисциплиниран. Човекът, на когото много вярвам, е Каранга. Това, което ми харесва, е, че той много искаше да се върне в ЦСКА. Познавам го по-добре от много хора. Вече доста години си общуваме, още откакто работихме заедно на „Армията“. Познавам семейството му, характера, качествата му. И ти казвам, че той сам поиска да дойде пак в ЦСКА", каза Моралес пред "Тема Спорт".

Още: 8 от 10 "любимци" на Ел Маестро останаха в тима, НО дуо тръгнали си спечелиха 12 точки на ЦСКА

Фернандо Каранга се е завърнал, защото е дал обещание

"Това поведение показва, че той ще се влага максимално във всеки мач. На мен лично ми е казвал колко иска да се върне и да помогне на ЦСКА да стане шампион. Поддържаме много честа връзка с него и винаги когато се чуем, ме пита какво става с отбора, как върви. Защото той не е много по четенето, но се интересуваше постоянно от ЦСКА. И искаше да изпълни обещанието от първия си престой да вдигне титлата на България", добави още специалистът.

Днес (18 февруари) ЦСКА ще поднови своя сезон 2023/24 в Първа лига, като посрещне тима на Ботев Враца на националния стадион "Васил Левски".

Болка и щастие за ЦСКА: Пратеният в Пирин Асен Дончев с асистенция срещу Левски (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички