Плейофите в Първа лига наближават


Плейофите в Първа лига наближават
Снимка: Winbet

1475 0

Българската Първа лига по футбол се доближава до своята развръзка, като от доста време насам първенството не е било толкова интригуващо. Дестилетната хегемония на шампиона Лудогорец е застрашена, а ЦСКА има преднина от 4 точки на лидерската позиция.

На winbet.bg феновете на футбола могат да намерят разнообразие от възможности за спортни залози и специален турнир за Първа лига, като игралният сайт предлага гарантирано конкурентни коефициенти. Но какво точно се случва в родната Първа лига? Струва си да засегнем тази тема в следващите редове.

ЦСКА посяга към първа титла от 2008 г. насам

Назначението на сръбския треньор Саша Илич се оказа успешно решение от страна на ръководството на ЦСКА. Легендата на Партизан превърна “червените” в реален претендент за титлата, като “армейците” имат преднина от 4 точки пред Лудогорец на върха на класирането. Разбира се, големият въпрос е дали ЦСКА ще успее да издържи на това темпо до края на шампионата. Със сигурност феновете вече предвкусват големия триумф. Коефициентът на WINBET за нова титла на армейците в 1.65.

Ивайло Петев е голямата надежда на Лудогорец

Лудогорец е в серия от три поредни победи откакто Ивайло Петев се завърна в клуба и замени уволнения Анте Шимунджа. Бившият селекционер на България е голямата надежда на Лудогорец за сваляне на ЦСКА от първата позиция. Петев вече е печелил титлата у нас, но сега е в позиция, в която Лудогорец рядко са се оказали - на преследвач. Остава да видим до каква степен “орлите” ще съумеят да наваксат изоставането си от върха. Дългосрочният коефициент от WINBET за нова поредна титла на Лудогорец е 2.11

Оспорвана битка за третото място

Към настоящия момент, четири отбора имат шансове за третото място в Първа лига и съответно - бронзовите медали. В момента тази позиция се заема от ЦСКА 1948, но Левски, Локомотив Пловдив и Черно море са достатъчно близо, за да се борят за бронза. Фаворит за третото място обаче остава тимът на 1948. Ивайло Чочев води при голмайсторите в елита, а в селекцията на тима блестят някои отлични футболисти. В същото време, сътресенията в Левски и напускането на треньора Станимир Стоилов надали ще бъдат в добра услуга на “сините”.

Битката за оцеляване

Тепърва ще видим и кои отбори ще успеят да оцелеят в оставащите мачове до края. На дъното на класирането в момента е отборът на Спартак Варна, а тимове като Хебър, Пирин и Септември също са сред застрашените. Всеки един от тези отбори ще трябва да надскочи себе си, ако иска да запази мястото си в елита. Битката за оцеляване също ще можете да проследите в спортната секция winbet.bg,

Турнир Първа Лига в Winbet.bg

Всички фенове на спортните залози и българския футбол могат да се включат в надпреварата Турнир Първа Лига на WINBET. Всички залози, направени в секциите “Спорт” и “На Живо” от родното първенство ще донесат на съответния потребител точки за класирането. От оператора посочват, че няма активни ограничения относно брой на поставените залози, минимална сума на залога и минимален коефициент на залозите. Повече информация за Турнир Първа Лига в WINBET можете да откриете на winbet.bg.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички