В ЦСКА пак БФС им е виновен, че не могат да вкарат от 25 удара


В ЦСКА пак БФС им е виновен, че не могат да вкарат от 25 удара
Снимка: Официален сайт на Литекс

1940 0

В ЦСКА продължават да винят всички останали, когато нещо в играта на отбора, воден от Стамен Белчев, не върви. И отново обвиненията валят към БФС, както и към "два отбора", които биват бутани за сметка на "червените".

"Пирин не можаха да минат центъра, срещу нас са целият футболен съюз и съдиите. Това е. Има два отбора, които се подпират и бутат напред, а нас ни режат - имаше поне 2-3 дузпи. Мога да ви покажа снимка. Имаше и наши грешки, но това съдийство не се търпи", категоричен беше Стойчо Стоилов пред "BiT" и БНТ.

ЦСКА имаше над 20 удара и подцени своя съперник сериозно, като това далеч не беше най-добрият мач на "червените", които обаче могат да се сърдят основно на себе си за пропилените две точки.

"Вчера на един отбор му се дава фаул във Варна, за да може да вкара и поведе с 1:0, а после да играе атакуващ футбол. А нас постоянно ни спират, бави се времето, съдията не дава картони.

Трябва да се смени целият футболен съюз. Който и да дойде, ще е по-добре от Борислав Михайлов", каза още Стоилов. Sportlive.bg припомня, че Гриша Ганчев е член на Изпълкома на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички