В БФС се поправиха - наказаха ЦСКА с 5-цифрена сума


В БФС се поправиха - наказаха ЦСКА с 5-цифрена сума

1403 0

Глоба от 37 500 лева отнесе ЦСКА заради своите фенове, и то в най-голямата финансова криза в историята на "червените". Новината беше потвърдена след наказанието, което наложи Дисциплинарната комисия към БФС.

На редовното заседание на членовете на комисията беше пренебрегната свастиката, която "изгря" в сектор "Г" по време на двубоя на "армейците" срещу Локомотив София в понеделник.

От ДК обаче нямаше как да пренебрегнат ситуацията, след като по време на заседанието получиха сигнал за случилото се на "Българска армия", а видео и фото материали са доказали, че действително свастика в сектор "Г" има.

Така беше наложена най-голямата глоба за подобен вид прояви - 37 500 лева, а за случилото се на "Армията" клубът ще трябва да заплати общо 39 500 лева. Останалите 2 хиляди лева са за използваната неправомерно пиротехника по време на срещата.

Решението на ДК дойде само няколко минути, след като новият собственик на тима - Милко Георгиев, обяви, че ЦСКА има спешна нужда от 1 милион лева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички