Милко Георгиев: Търсим спешно 1 млн. лв.


Милко Георгиев: Търсим спешно 1 млн. лв.

1841 1

Новите собственици на ЦСКА търсят спешно 1 милион лева за "договорени и разсрочени плащания". Това разкри Милко Георгиев пред Standartnews.com, след като стана ясно че той и Ивайло Манджуков вече са притежатели на контролния пакет акции на клуба.

"Взехме акциите с Ивайло, просто защото никой друг не ги желае. Това е истината. Няма спасители. Ако не съм прав, нека заповядат", сподели още бизнесменът.

На въпрос дали може да обещае, че ЦСКА няма да фалира, той отговори така: "Мога да кажа, че с Ивайло Манджуков работим денонощно в буквалния смисъл това да не се случи. Аз нямам милиони, за да обещая. ЦСКА е моята детска мечта, но в момента мечтата ми е да се намери възможно най-бързо инвеститор".

Новият съсобственик изрично уточни, че Юлиян Инджов и Петър Манджуков са налели към 7 милиона лева в клуба и нямат никакво намерение да си ги искат обратно. "Т.е. тези пари са абсолютно подарени на ЦСКА и нека се спрат спекулациите по този въпрос", сподели Георгиев.

Той каза още, че вчера е бил извън София и не знае за срещата между Ивайло Манджуков и Любо Пенев: "Познават се, ако са се видяли на стадиона, нормално е да седнат заедно. Ние даваме пълна подкрепа за Галин Иванов и неговия екип. Спекулациите са излишни, знаете и без това каква е обстановката в съблекалнята".

Георгиев не скри, че двамата с Ивайло Манджуков са били при Васил Божков по теми, свързани с ЦСКА. Каквото е говорено, остава в кабинета на "Нове Холдинг".

Новият съсобственик на 31-кратните шампиони изрично уточни, че Юлиян Инджов и Петър Манджуков са налели към 7 милиона лева в клуба и нямат никакво намерение да си ги искат обратно. "Т.е. тези пари са абсолютно подарени на ЦСКА и нека се спрат спекулациите по този въпрос", сподели още Милко Георгиев.


Той заяви, че вчера е бил извън София и не знае за срещата между Ивайло Манджуков и Любо Пенев. "Познават се, ако са се видяла на стадиона, нормално е да седнат заедно. Ние даваме пълна подкрепа за Галин Иванов и неговия екип. Спекулациите са излишни, знаете и без това каква е обстановката в съблекалнята", заяви още Георгиев.
Той не скри, че двамата с Ивайло Манджуков са били при Васил Божков по теми, свързани с ЦСКА. Милко Георгиев обаче сподели, че каквото е говорено, остава в кабинета на "Нове Холдинг ".


И завърши с лек оптимизъм в изключително мрачната за "армейците" седмица: "Привържениците ни могат да очакват интересни новини следващата седмица".

Копирано от standartnews.com
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички