В Аржентина: ЦСКА тества баткото на Лео Меси, отказа го от футболна кариера


В Аржентина: ЦСКА тества баткото на Лео Меси, отказа го от футболна кариера
Снимка: Getty Images

4674 0

Любопитна новина, свързана с ЦСКА, съобщи infobae.com. Тя гласи, че Родриго, най-големият от братята Меси, е бил на проби в ЦСКА. За това е съдействал известният роден футболен агент Лъчо Танев. Изданието посочва и какви са били причините българският гранд да не подпише с аржентинеца.

"Последният опит като футболист на Родриго Меси беше ЦСКА София. Лъчо Танев, българският партньор в агенцията, която го представляваше, стоеше зад пробите му в най-важния клуб на страната", пише infobae.com. И посочва, че Танев е отговарял за съветването на семейство Меси във финансов и логистичен аспект по това време.

"Климатът, културата и конкуренцията, която имаше в отбора, разполагащ с футболисти от ранга на местния тим, застрашиха шансовете на Родриго, който се отказа окончателно", пише изданието.

В материала се съобщава, че баткото на Меси е вдъхновил Лионел да стане футболист и е бил най-голямата опора в кариерата му. Посочва се, че тези, които са виждали Родриго да играе, са го определяли като полузащитник със страхотни технически качества.

В момента най-големият от децата на Хорхе Меси и Селия Кучитини има собствена агенция - Kin Sport Management. Неотдавна Лъчо Танев разказа, че друг български клуб е тествал Родриго Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички