Юлиян Инджов: Дори не познавам Стойчо Младенов


Юлиян Инджов: Дори не познавам Стойчо Младенов

3386 0

Бизнесменът Юлиян Инджов, който се очаква да поеме мажоритарния дял акции в ЦСКА в края на месеца и да управлява клуба заедно с Ивайло Манджуков, разкри, че дори не познава бившия треньор на "червените" Стойчо Младенов. Двамата бяха по едно и също време на стадион "Българска армия" днес, където се провежда финансов одит на клуба по желание на Инджов.

"Не съм се видял с Младенов, не го и познавам", заяви бизнесменът пред "Канал 3".

Запитан как върви проверката, Инджов заяви: "Работим, работим. Не мога да кажа кога ще приключи и не мога да я коментирам след един час работа".

На въпрос кой ще е новият треньор на ЦСКА, той заяви: "Попитайте г-н Александър Тодоров, на него съм възложил задачата да намери подходящо решение".

Спрягани досега са доста имена. Това са Любослав Пенев, Радослав Здравков, Методи Деянов, Галин Иванов, Александър Томаш, Беноа Кое, Димитър Пенев и други. Според "Тема Спорт" новият треньор ще е някой, който не е водил отбора. По информация на "Стандарт" единственият чужденец в списъка - Кое, вече е приел офертата.

На "Армията" бе забелязан и треньорът на Ботев (Враца) Адалберт Зафиров, но неговото име досега не е спрягано за треньорския пост в 31-кратния шампион на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички