Тъжната история зад сантименталното празнуване от големия лидер на ЦСКА (ВИДЕО)


Тъжната история зад сантименталното празнуване от големия лидер на ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

9134 0

ЦСКА завърши редовния сезон в Първа лига с драматична победа с 3:2 над Арда, която осигури на "армейците" второто място преди старта на плейофната фаза. При гостуването в Кърджали се стигна до два пълни обрата, след като именно "червените" поведоха в резултата, но впоследствие Арда се оказа напред.

Първият от петте гола в мача бе дело на капитана на ЦСКА Юрген Матей. Това бе първо попадение за него от близо година, след като последният път, в който се разписа, бе на 27 май 2023-та, когато донесе успеха над Локомотив Пловдив с 1:0 в плейофите.

Емоционалният момент за Юрген Матей

Юрген Матей вкара на Арда и отпразнува с медицинския щаб

Както е отлично известно, нидерландецът, който е капитанът и лидерът на "армейците" бе аут дълго време заради може би най-тежката контузия във футбола - скъсана предна кръстна връзка.

Направи впечатление и начинът, по който Юрген Матей отпразнува попадението си срещу Арда. Бранителят засече с глава центриране от ъглов удар, за да открие резултата, а след това се насочи към скамейката на своя отбор.

Там вече го чакаха да го посрещнат хората от медицинския щаб на "червените". Матей се поздрави с тримата в доста сантиментален момент, който можете да видите чрез кадрите по-долу в материала. А вече е ясно и кога ще започне ЦСКА в плейофите - дата и час за мача с Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички