ЦСКА мести "бъдещето си" на мултиспортен комплекс - има досег с Левски


ЦСКА мести "бъдещето си" на мултиспортен комплекс - има досег с Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

10320 0

От ЦСКА са взели така важното решение за бъдещето на своята детско-юношеска школа. И по-конкретно - къде ще се премести основата част от нея след известно време. Тя ще бъде в новия спортен комплекс, намиращ се непосредствено до военната академия "Г.С. Раковски" в центъра на столицата ни.

ЦСКА мести ДЮШ на клуба 

ЦСКА мести ДЮШ

Информацията идва от "Тема спорт", като се напомня, че към момента комплексът има три закрити терени за футбол, три открити, както и зали за волейбол и за баскетбол + и шест открити тенис корта.

Разбира се, там се подготвят и други отбори. Към този момент в комплекса тренират футболните школи на ФК Олимпия и АБВ на Бойко Величков, както и юношите на волейболния ЦСКА и на баскетболния Левски (както и други тимове).

Все пак юношите на ЦСКА няма да започнат тренировки там веднага. Има да се направят още подобрения, като "армейците" искат да имат тренировъчна база за ДЮШ, която да е доста модерна. Освен това ще се обърне внимание и на момчетата, които не живеят в София.

Към момента сериозна част от тях са в хотели и всеки ден пътуват часове за училище и тренировки. Както е известно, футболистите, в които се крие бъдещето за клуба, тренираха на игрищата пред сектор А на стадион "Българска армия". Това обаче вече няма да бъде възможно. Само преди часове пък ЦСКА приключи редовния сезон в Първа лига след голов трилър с два обрата (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички