Турицов след поражението: В България и Европа ще има и такива мачове...


Турицов след поражението: В България и Европа ще има и такива мачове...
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2091 0

Капитанът на ЦСКА - Иван Турицов, сподели мнението си след първото поражение по време на подготвителния лагер в Австрия. "Червените" отстъпиха във вторник вечер от азербайджанския шампион Карабах с 0:1.

Бранителят е доволен от двубоя срещу силния съперник и отчете играта на съотборниците му през втората част. Той обаче предупреди, че ЦСКА ще трябва да свикне и с двубоите, в които няма да контролира постоянно кълбото. 

Мнението на Турицов

"Добър отбор на Карабах. Получи се една добра проверка за нас. Бяхме изморени, но не трябва да се фокусираме на резултата. През второто полувреме държахме инициативата и се получи добър мач.

През второто полувреме не бяхме с топката, Карабах я притежаваше и владееше инициативата. Не се получи понякога да я отнемаме. В България и Европа ще има срещи, в които ще трябва да се пренагаждаме към съперника, който притежава топката.

Вършим перфектна работа, за да се подготвим за новия сезон. Трябва да сме свежи през целия сезон. Водим добра подготовка. 

Още е рано да коментираме новите. Всеки нов футболист изисква време. Пожелавам им успех и дано ни помогнат", обясни Турицов след двубоя.

Ето какво сподели и Християн Петров след поражението от Карабах!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички