Тунчев: Лудогорец няма да стигне ЦСКА, обиждат ни с отношението си


Тунчев: Лудогорец няма да стигне ЦСКА, обиждат ни с отношението си

1323 0

Капитанът на ЦСКА Александър Тунчев заяви, че със съотборниците му се дразнят от отношението на Лудогорец към "червените".

"Ние не сме по-слаб отбор или по-малък клуб. Лудогорец има да извърви много дълъг път, за да ни стигне, а и надали някога ще се доближи до нашата история. Техните думи по наш адрес ни обиждат в някаква степен, несъмнено дразнят. Постоянно се спекулира, че едва ли не сме случайно на първото място. Но аз съм убеден, че в събота ще покажем, че това не е така и съвсем закономерно сме лидери", заяви Тунчев в интервю за cska-iive.tv.

"Двубоят с Лудогорец ще е за престиж. Но и не му отдаваме прекомерна важност. В съблекалнята цари доста добро настроение. Всички са позитивно настроени за срещата и я чакат с голямо нетърпение. Невинаги отборът, който е по-класен, печели. Често важна роля изиграва мотивацията. А ние знаем как да се надъхаме за ключовите мачове. Стойчо Младенов умее да влиза под кожите ни. Готови сме да дадем всичко от себе си и нямаме намерение да отстъпим нито педя земя", добави още бранителят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички