Джугански си заложи поста за работата на съдията в дербито ЦСКА - Лудогорец


Джугански си заложи поста за работата на съдията в дербито ЦСКА - Лудогорец

1990 0

Шефът на съдиите Никола Джугански си заложи поста за работата на рефера на дербито ЦСКА - Лудогорец. Големият мач в събота ще бъде ръководен от Николай Йорданов.

"Съдията не е застрахован да сгреши и в двете посоки. Ако грешките му са сериозни и тенденциозни, си тръгваме заедно, ние сме ръка за ръка, аз нося отговорност за всеки един съдия. Не става дума за тъч или един-два фаула в центъра на терена. Всеки може да сбърка, коментира Джугански. - В последните няколко дни, къде директно, къде индиректно, от двата клуба изразиха своите желания за това кой да не бъде главен арбитър. Името на Николай Йорданов не беше споменато и мисля, че това е един компромисен вариант. Това е мачът на годината между първия и втория. Съдията, ако не се справи, има още 15 кръга, въпреки всичко. Мога ли да знам аз, след като излезе нарядът, за кой съдия ще излезе нова декларация".

След като стана ясно, че Николай Йорданов ще ръководи ЦСКА - Лудогорец, Стойчо Младенов напомни за свое искане от 2012 година, че не желае този рефер да ръководи повече мачове на "червените". Наставникът обяви арбитъра за персона нон грата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички