"Трудно е да дам мнението си": Титуляр по неволя коментира ЦСКА - Левски


"Трудно е да дам мнението си": Титуляр по неволя коментира ЦСКА - Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1223 0

Енес Махмутович замени контузения Браян Кордоба за ЦСКА в голямото дерби срещу Левски. Двата отбора не се победиха и завършиха при равен резултат 1:1. След срещата централният защитник сподели своето мнение.

Той призна, че е трудно да го стори, тъй като трябва първо да последват анализите. Все пак заключи, че между двете паузи за националните отбори ЦСКА се е справил добре, след като е взел 13 точки.

"Трудно е дам мнението си след мача. Първо трябва да се анализира. Разочаровани сме, защото искаме да печелим всеки мач и вярвам, че днес имахме достатъчно положения, за да вземем трите точки. Мисля, че се справихме добре между двете национални паузи, взехме 13 точки.

Подготвихме се за тях, както за всеки отбор. Нямаше голяма разлика в нашия отбор спрямо предишния мач с Локомотив Пловдив. Не мога да кажа, че сме били твърди нервни, но всички знаем, че дербито е по-специален мач и това си оказа влияние.

Трябваше да бъдем по-спокойни при последния пас пред гола. Мисля, че бяха малко по-агресивни от нас, особено през първото полувреме, когато взимаха вторите топки. Ако печелиш вторите топки, за целия отбор е по-лесно. Но мисля, че през целия мач се справихме достатъчно добре" - заяви Махмутович. Какво сподели треньорът на ЦСКА Ел Маестро след равенството с Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички