Трио се върна в строя за ЦСКА преди мача с Царско село (ВИДЕО)


Трио се върна в строя за ЦСКА преди мача с Царско село (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3531 0

Отборът на ЦСКА продължава с подготовката си за предстоящия мач от Първа лига срещу Царско село. От клуба съобщиха, че Федерико Варела се е върнал към заниманията с първия отбор, а Браян Морено и Маурисио Гарсес също са част от основната група на Стойчо Младенов.

Прилагаме съобщението от "червените" без редакторска намеса:

Футболистите на ЦСКА продължават да се готвят на клубната база в Панчарево за предстоящото домакинство на Царско село от 23-ия кръг на Първа лига.

Полузащитникът Федерико Варела започна да наваксва изгубеното време след лечение на контузия и участва в голяма част от тренировъчния процес на отбора. Напълно възстановени вече са и Браян Морено и Маурисио Гарсес, които тренират на пълни обороти заедно с останалите си съотборници.

Снежните тренировки в полите на Витоша пропусна капитанът Юрген Матай, който е отделен от отбора. Нидерландският защитник се възстановява от удара в ухото, който получи в края на мача с Левски (0:0), и ще почива няколко седмици.

Иван Турицов също получи почивка и последните два дни се готви на облекчен режим след оплакванията за болки в аддуктора.

Други отсъстващи от заниманията бяха нападателят Ахмед Ахмедов и защитникът Асен Дончев, които все още се възстановяват след вирусно заболяване. Очаква се двамата да започнат отново да се готвят с отбора още днес или в близките няколко дни.

Мачът с Царско село е в събота (12 март) от 17:30 ч. на стадион "Българска армия". Билетите за двубоя са в продажба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички