Трима титуляри на ЦСКА аут за Хебър, друг се завръща


Трима титуляри на ЦСКА аут за Хебър, друг се завръща
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

3664 0

Треньорът на ЦСКА Саша Илич има не един или два казуса за разрешаване преди предстоящия мач на отбора срещу Хебър в Пазарджик.

"Армейците" гостуват на тима, воден от Любослав Пенев, в четвъртък (04.05) в двубой от 29-ия кръг на Първа лига. В редиците на 31-кратните шампиони проблеми не липсват.

Отсъстващите 

Трима от титулярните състезатели на "червените" по всяка вероятност ще пропуснат срещата. Брадли де Нойер отсъства поради болки в коляното. Нидерландецът се подготвяше пълноценно цяла седмица, но в крайна сметка ще пропусне третия си пореден мач в елита", съобщава "Тема Спорт".

Нападателят Браян Морено пък получи травма по време на двубоя с Лудогорец. Това се случи още през първото полувреме, но колумбиецът се стегна и издържа до края му, след което беше заменен.

Един от лидерите на "армейците" - Амос Юга, пък се е контузил по време на последната тренировка на тима в сряда. Твърди се, че здравословното му състояние не е особено влошено, но все пак ще пропусне мача с Хебър.

Обратно в игра

За него на линия се завръща Жеферсон. Бразилецът, който гони рекорда за най-много мачове от чужденец с фланелката на ЦСКА, лекуваше разтежение в аддуктора, а в последната среща бе оставен на скамейката. 

Къде да гледаме НА ЖИВО двубоя между "армейците" и пазарджиклии?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички