Трима от националите вече се готвят с ЦСКА в Австрия, има висящи за контролата с Кематен


Трима от националите вече се готвят с ЦСКА в Австрия, има висящи за контролата с Кематен
Снимка: Офиц. сайт на ЦСКА

815 0

Трима от националите в представителния отбор на ЦСКА проведоха първо занимание на австрийска земя. Двамата български национали Иван Турицов и Георги Йомов, както и защитаващият цветовете на Суринам Яник Вилдсхут се включиха в сутрешното занимание на отбора, а после продължиха по индивидуална програма под ръководството на кондиционния треньор Дарко Обрадович.

Тримата бяха ангажирани до средата на юни в националните си тимове, като Турицов и Вилдсхут взеха дейно участие като титуляри в по 3 срещи. Георги Йомов пропусна всичките двубои от Лигата на Нациите заради травма в глезена, но вече е възстановин почти на 100 процента и съвсем скоро ще започне да тренира на максимални обороти.

Логично триото ще пропусне днешната контрола с местния австрийски Кематен. Извън сметките на наставника Саша Илич ще останат и възстановяващите се Юрген Матай, Енес Махмутович и Мартин Смоленски, докато за Мено Кох, Радослав Живков и Галин Минков ще се реши в последния момент дали да вземат участие в срещата.

Проверката е от 19:30 ч. българско време на терена на Sportplatz Kematen, с адрес Stadionweg 1, 6175 Kematen и ще бъде предавана пряко по Диема Спорт.

А ето какво гарантираха собствениците на ЦСКА за строежа на стадион „Българска армия“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички