Три лобита се борят за нов треньор на ЦСКА


Три лобита се борят за нов треньор на ЦСКА
Снимка: Иван Йочев

1818 0

Три лобита се вкопчиха в люта битка за определянето на новия треньор на ЦСКА. тази седмица трябва да бъде избран специалистът, който ще седне на овакантения от Стойчо Младенов горещ стол.

На този етап вариантите са три. Това са бившите играчи на "червените" Галин Иванов, Александър Томаш и Беноа Кое. Първият е подкрепен от Александър Томов, а Димитър Пенев е гарантирал за качествата на младия треньор от ДЮШ на клуба. Резултатите от работата на Галин Иванов с младите таланти са красноречиви. Той е близо до кадрите на ЦСКА и по тази причина се смята, че най-лесно ще се справи със задачата да интегрира поне няколко момчета в първия отбор.

Мениджърът на Димитър Бербатов - Емил Данчев, предлага треньора на Банско Томаш. Близкият приятел на Димитър Бербатов вече натрупа опит в планинския курорт. Той има и готов екип от минали през "Армията" футболисти, на които обстановката е добре позната.

Главният проблем пред Галин Иванов и Александър Томаш е липсата на лиценз да водят отбор от "А" група, пише "Меридиан мач".

Фамилията Манджукови пък прати свой човек в Италия за преговори с Беноа Кое. Въпросният парламентьор е роден мениджър. В момента французинът води една от юношеските формации на Интер, където изкара няколко години като играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички