"Третият отбор на терена" - съдийските бригади ще говорят все по-често преди мачове


"Третият отбор на терена" - съдийските бригади ще говорят все по-често преди мачове
Снимка: БГНЕС

829 0

Пресаташето на БФС Виктор Игнатов бе представителят на футболната ни централа по време на пресконференцията на съдийската бригада за ЦСКА - Левски. Този нестандартен подход изглежда, че ще продължи.

Той обясни, че по този начин ще иска да покаже "третия отбор" в двубоите и преди по-интересните двубои ще е практика съдиите да говорят. А това ще е обичайна практика, за да може да се представи как съдиите се подготвят и да не са толкова отдалечени от феновете и всички футболни хора у нас.

"Защото целта не е да отговаряме на конкретни ситуации, това е във функциите на председателите на комисията. Тук идеята е да покажем как съдиите се готвят за такъв мач, как усещат ситуацията", заяви пресаташето на БФС.

Припомняме, че главен рефер на двубоя ще е Радослав Гидженов, асистенти ще са Мартин Маргаритов и Диян Вълков, четвърти съдия Никола Попов, както и на ВАР и АВАР арбитрите Ивайло Стоянов и Георги Кабаков. Самият Кабаков бе попитан относно това, че вече е с наряд на ВАР за два поредни мача на Левски, но не даде конкретен отговор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички