Треньорът на "Струмска слава" сравни отбора си и ЦСКА с "Москвич" и "Мерцедес"


Треньорът на "Струмска слава" сравни отбора си и ЦСКА с "Москвич" и "Мерцедес"

2014 0

Треньорът на "Струмска слава" Владимир Димитров направи интересно сравнение между неговия тим и ЦСКА, информира "България днес". Според наставника двата отбора са като "Москвич" и "Мерцедес".

"Ясно е, че ЦСКА е по-напред от нас във всяко едно отношение. Не може да се сравняваме с тях. Това е клуб, пред който са прекланяли глави Ливърпул, Нотингам... Все едно да сравняваме "Мерцедес" и "Москвич". Но във футбола стават чудеса. Ако излезем с пределна концентрация и мобилизация, нищо не се знае", сподели Димитров.

Първият мач на "Струмска слава" в Югозападната "В" група е именно срещу ЦСКА."Молех се и мечтаех първият ни мач да бъде срещу ЦСКА." призна Димитров.

Интересна подробност е, че в тима играят три момчета от школата на "армейците". Там са и бившият защитник на "червените" Самет Ашимов, както и централният нападател Екундайо Джаейоба, който е играл за Локо (Пд) и "Левски".

Според наставника младите са особено амбицирани да се представят на ниво срещу бившия си клуб. "Мачът ще бъде особено специален за юношите на ЦСКА. Те искат да докажат, че са били незаслужено пренебрегнати от родния им клуб", заяви Димитров и добави: "Ашимов и Джаейоба са полезни с опита си. И двамата знаят как се играе срещу софийски грандове", добави Димитров.

По програма двубоят между ЦСКА и "Струмска слава" е на 9 август на стадион "Българска армия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички