Треньорът на Македония ГП определи ЦСКА за фаворит и каза къде ще се готви отборът му


Треньорът на Македония ГП определи ЦСКА за фаворит и каза къде ще се готви отборът му
Снимка: cska.bg

1174 0

Наставникът на отбор на Македония ГП – Мухарем Байрами, коментира жребия в турнира Лигата на конференциите. Той отреди неговият тим да се изправят срещу вицешампиона на България – ЦСКА.

"Не сме си правили сметки кой да ни се падне, нито сме имали някакви предпочитания", каза пред "Мач Телеграф" Байрами. Треньорът спечели Купата на Северна Македония с водения от него тим, който завърши на 4-то място в местния шампионат.

"Знаем много добре какъв коефициент имаме. Всичките възможни съперници бяха силни. Естествено, не мога да крия, че на този етап ЦСКА е фаворит. Всички знаем за какъв отбор става въпрос. Аз, като треньор на Македония, мога да гарантирам едно - ще играем по възможно най-добър начин", заяви специалистът.

"Знаем, че ЦСКА има нов треньор в лицето на Саша Илич, който е известно име. Трябва да съберем достатъчно информация за отбора под негово ръководство. Не се притесняваме, че ще бъдем по-открити от ЦСКА, защото ще тренираме в България (б.р. тимът идва на лагер в Банско). Няма какво да се скрие в днешните времена. Технологиите направиха всичко възможно", разкри Байрами.

Той заяви също, че тимът му все още не е приключил със селекцията си.

"На този етап най-важно за нас бе да задържим играчите, които са важни за отбора от миналото първенство. Сега вече ще търсим 2-3 нови попълнения, които да ни помогнат да постигнем целите си - ако можем да задържим Купата на страната, а и да търсим нещо повече. Да сме по-конкурентни в първенството, както и срещу ЦСКА в турнирите", завърши той.

Вижте още: ЦСКА може и да не приеме Македония ГП на "Армията"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички